Borta bra, hemma bäst

Nu har jag varigt hemma i fem dagar och längtar än så länge inte tillbaka. Har vart hur skönt som helst att vara hemma och ledig och umgåtts med vänner och familj. På måndag blir det nog dock till att ringa jobbet igen och tala om att jag är hemma så det blir fritt fram att ringa in mig.

Dom sista veckorna i Thailand tillbringade vi på Koh Phangang och åkte sen också tillbaka till Koh Samui till samma hostel det blev även en dagstur till Koh Tao på min födelsedag och sista natten innan hemfärd tillbringades i Bangkok.

Som alla andra va vi självklart tvugna att göra ett besök på fullmoon party under vår vistelse på Koh phangang, vilket vi tyckte va sjukt överskattat och därför bara stannade där några timmar och åkte hem tidigt med hotellets tuk tuk eftersom vi bodde 40 minuter därifrån ute i bushen så ingen taxi hade hittat dit. Hotellet var väldigt bra, vi bodde i bungalows och hotellet hade en egen liten strand där man kunde snorkla och även pool, men där va snorkligen inget vidare.

På min födelsedag drog vi en sväng till Koh Tao och en annan ö och snorklade. Nästan så det var äckligt mycket fisk där. Sjukt fina öar båda två och de va en riktigt bra födelsedag.

Bangkok va de stället jag gillade minst, kankse för att jag bara ville hem och inte orkade gå och kolla så mycket, men vi skulle bo på huvudgatan och där va bara stånd med frukt och halvfärdiga kyckligspett som legat hela dagen måste varit fel huvudgata.
Hemresan gick i alla fall bra och vi fick oss en rejäl överraskling i London. Vid incheckningen skulle de tydligen blivit något fel med vårat bagage så vi skulle möta en säkerhetsvakt som skulle hjälpa oss som var Josefines pappa som kom gående med filmkameran på.

RSS 2.0