Surfers nasta

Ikvall aker vi vidare fran Byron Bay till Surfers Paradise dar vi kommer stanna over jul. Byron har varit bra, dock inte sa fantastiskt som jag hort men var visserligen bara har i fyra dagar sa kankse missade de basta, vem vet. Var i vilket fall skont att komma hit och traffa lite svenskar som vi knappt gjorde i hela Sydney, dom flesta har var i varan alder ocksa sa det var kul.

Vi har spenderat lite pengar pa tva kommande utflykter i borjan av januari. Den forsta blir till Fraser Island dar man aker runt pa en sando i bil och taltar, verkar lite laskit tycker jag men dom vi pratat med har tyckt att de va skitbra. Sen blir det segling pa whithsundays med dykning pa barriarrevet, ser fram emot de sjukt mycket:)

I Surfers ska vi prova pa att surfa om inte vagorna ar for hoga som jag hort, far hoppas att dom hittar mindre vagor till oss nyborjare. Sen blir det nog inte mycket mer till utflykter i Australien.

Borjar ocksa bli riktigt sugen pa att oppna mina julklappar, bara 6 dagar kvar:)



Bussresa vantar

Sitter nu och vantar pa att varan buss till Byron Bay ska komma. Den gar vid elva ikvall och tar ca 13 timmar, sa ar framme vid tolv pa dagen dar imorgon.

Idag har vi varit pa Manly, dock har det inte blivit nagon surfing an, tankte att vi sparar det till surfers paradise istallet. Igar var det en handelserik dag pa Bondi som man fatt sig en hel del respekt for vatten efter, sa jag och Josefine ar nu mer extra forsiktiga nar vi badar.

Det ska bli skont att flytta ifran puben som vi bott pa tills nu, inte for att det var natt fel pa boendet i sig utan mer pa folket, trevliga men noll respekt for att inte ... i rummet pa natten nar alla andra sover. Hoppas det blir battre pa nasta stalle eller ocksa far man bara vanja sig.

Alla sager att Byron ar underbart sa vi hoppas pa det, Nu blir det lite mat for varan del innan vi gar pa bussen.


Elin och Josefine  

Australien, Sydney

Hej!
Vi har nu borjar piggna till igen efter en lang resa, tog langre tid an vi trodde att ta igen sig. Flyget var kanon, egen touchscreen tv med 300 filmer musik och tvspel, och fri tillgang till kakor och coca cola. Forsta flyget sags aven westlife varit med pa, dock sag vi dom aldrig.
Vi bor pa en pub som var over vara forvantningar. Hitills har det inte blivit mycket till att steka pa stranden, men tror att de kommer de med. I forrgar var vi i town hall och gick genom hyde park och den botaniska tradgarden till opera huset. Tog bilder fran den "ratta" punkten dar alla bilder ar tagna. Det blev pa riktigt en lang promenad, inte bara for mig.
Idag ska vi ta baten ut till manly for att surfa eller ga pa zoo, vi har inte riktigt bestammt oss an. Har tar man dagen som den kommer, ingen verkar vara stressad och hitills har jag bara sett en klocka i hela sydney. Pa dagarna ligger folk och sover i parkerna under traden, tank om det skulle vara sa hemma i sverige ocksa.
Elin och Josefine

RSS 2.0