Australien, Sydney

Hej!
Vi har nu borjar piggna till igen efter en lang resa, tog langre tid an vi trodde att ta igen sig. Flyget var kanon, egen touchscreen tv med 300 filmer musik och tvspel, och fri tillgang till kakor och coca cola. Forsta flyget sags aven westlife varit med pa, dock sag vi dom aldrig.
Vi bor pa en pub som var over vara forvantningar. Hitills har det inte blivit mycket till att steka pa stranden, men tror att de kommer de med. I forrgar var vi i town hall och gick genom hyde park och den botaniska tradgarden till opera huset. Tog bilder fran den "ratta" punkten dar alla bilder ar tagna. Det blev pa riktigt en lang promenad, inte bara for mig.
Idag ska vi ta baten ut till manly for att surfa eller ga pa zoo, vi har inte riktigt bestammt oss an. Har tar man dagen som den kommer, ingen verkar vara stressad och hitills har jag bara sett en klocka i hela sydney. Pa dagarna ligger folk och sover i parkerna under traden, tank om det skulle vara sa hemma i sverige ocksa.
Elin och Josefine

Kommentarer
Postat av: Victor

Fick du de "rätta" bilderna nu då?

Tänkte på det, vore det inte smart att ha klockan efter er tid? :D



Ha en trevlig resa, Victor

2009-12-10 @ 09:35:06
URL: http://snorstadsungar.se
Postat av: Johanna

Verkar som att det blev en lyxig flygresa!

Kul att höra att ni har det bra och att jetlagen verkar ha gett med sig!

Bra att du får vara med om lite långa promenader så kanske du orkar med att vara ute och gå lite längre med vagnen sedan när ni kommer hem ;)

Tänker på er

Hälsa Josefin. Puss

2009-12-10 @ 14:40:44
URL: http://frokenjsvarld.blogg.se/
Postat av: Carl von Bahr

Vad skönt det låter! Hoppas ni njuter! Är själv i Madrid nu och här känns det som vår! Men det är klart, inget är som Sydney! Hälsa Josefine!

2009-12-10 @ 19:51:56
Postat av: Elin

Victor

Har funderar pa det dar med klockan man orkar inte sitta och pilla med de har:p



Johanna

Langa promender kan man lungt saga, de forsta dagarna gick vi over en mil per dag, de du:p Nar jag kommer hem kan forhoppningsvid Corinne ga sjalv;)



Calle

Var ar det da inte har, sommar i hogsta grad och varre blir det ju hogre upp man kommer har vi hort.

2009-12-13 @ 10:32:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0