Surfers nasta

Ikvall aker vi vidare fran Byron Bay till Surfers Paradise dar vi kommer stanna over jul. Byron har varit bra, dock inte sa fantastiskt som jag hort men var visserligen bara har i fyra dagar sa kankse missade de basta, vem vet. Var i vilket fall skont att komma hit och traffa lite svenskar som vi knappt gjorde i hela Sydney, dom flesta har var i varan alder ocksa sa det var kul.

Vi har spenderat lite pengar pa tva kommande utflykter i borjan av januari. Den forsta blir till Fraser Island dar man aker runt pa en sando i bil och taltar, verkar lite laskit tycker jag men dom vi pratat med har tyckt att de va skitbra. Sen blir det segling pa whithsundays med dykning pa barriarrevet, ser fram emot de sjukt mycket:)

I Surfers ska vi prova pa att surfa om inte vagorna ar for hoga som jag hort, far hoppas att dom hittar mindre vagor till oss nyborjare. Sen blir det nog inte mycket mer till utflykter i Australien.

Borjar ocksa bli riktigt sugen pa att oppna mina julklappar, bara 6 dagar kvar:)



Kommentarer
Postat av: carolina

babeeeeeeee. Fan vad bra ni verkar ha det hörru! :) KAn ni inte slänga in lite bilder så man får se hur ni har det också! :) :) Jag saknar dig . pussssss

Postat av: Lisa

Vännennn :D träffa dina päron idag på jobbet dom sa att dom snackat med dig idag och att ni hade det bra :) bara att det var lite kallt, 20 grader och regn ;)käft bara haha, här har vi -10 och kallt :P fan saknar er väldigt tomt hemma! :) pusss på dig.

2009-12-20 @ 23:22:16
Postat av: Johanna

Måste säga att du är lite dålig på att blogga.

Börjar bli dax för ett inlägg nu, gärna med lite bilder ;)



Hoppas att ni hade en bra nyårsafton. Här hemma var det riktigt kallt och Corinne vaknade av alla raketer så vi (familjen) firade in det nya året i ett sovrum hos våra vänner.

När har ni planerat att lämna Australien och resa vidare? Ta hand om er! saknar dig.

Puss

2010-01-03 @ 22:30:53
URL: http://frokenjsvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0