Zoo och safari

Sista dagen i singapore idag, och idag ska vi se nagot som har med Singapore att gora eftersom vi de tva andra dagarna sett little india och china town. Igar va vi i chinatown, ratt sjukt att chinatown finns i sa manga lander och nastan alla kineser som inte befinner sig i kina befinner sig i chinatown i nagot annat land. Inte aker jag utomland for att se dalahastar och dansa runt midsommarstang, vilket man kankse marker nar jag ar i Singapore och flanger runt i little india och chinatown. Hur som helst fick vi oss en riktig matupplevelse i chinaown. Bestallde mat ur ett hal i vaggen som sags vara det basta och billigaste och billigt var det, 10 svenska kronor for tva ratters. dessutom fick vi en tjej fran malaysia vid samma bord om tyckte vi va bedrovliga pa att ata med pinnar sa fick oss en lektion i bordsskick ocksa. Fast inte vet jag om kineserna sjalva ar sa duktiga pa det dar med bordsskick da de sitter och rapar och tuggar maten och spottar ut allt de som inte ar gott pa bordet. Kankse kan de lara sig att stycka kott istallet for att lagga i bitar med ben och brosk och allt i soppan. Idag har vi tankt agna dagen till att se lite djur. Pa dagen ska vi aka till Singapore zoo som har massor med djur. Sen pa kvallen ska vi ga pa Singapore night safari. Anledningen till att man gor det i pa kvallen i morker ar att man inte ser stangslet mellan oss och djuren och far darfor kanslan av att djuren ar precis intill en och kan komma fram och ta en tugga, kusligt. Nu ar ocksa biljetten till Kuala Lumpur bokad for imorgon. En riktigt lyxig tur blir det dit, buss i forsta klass med massage i stolarna och meny till maten, 300 kronor betalade vi for det. Dock fick vi reda pa idag att vi maste ha en biljett ut ur Malaysia bokad for att fa komma in i landet sa att fa tag i en san blir kvallens projekt.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Läste mailet precis, den där nattsafarin verkar vara något som jag skulle ha gillat :)

Här hemma är det helt vitt. I fredags var det riktigt snöoväder på kvällen och det tog oss en timme att komma hem från Pia & Anders (Anders fyllde år) vilket annars bara tar knappt 30 minuter. Idag har det snöat hela morgonen och hela dagen så nu har vi rejält med snö. Känns faktiskt skönt att det är riktig vinter för en gång skull. Ska bli roligt när du kommer hem igen och får träffa Corinne. Själv vet jag inte om hon har vuxit särskilt mkt men hon kan en hel del mer än när du såg henne sist. Hennes andra tand är på väg att komma upp och nu kryper hon hela tiden och reser sig upp mot allt hon kan. Gåstolen sitter hon nästan inte i längre utan nu är det mer gåvagnen som lockar.

Jag var förresten ute och festade igår, första gången sedan sommaren -08 =) Jag hade riktigt roligt men mår väl lite sådär idag men det var det värt!!

Ta nu hand om er och ta många bilder ;)

Puss å kram

2010-01-31 @ 22:21:56
URL: http://frokenjsvarld.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0